Wplyw jedzenia na nasza cere

Wplyw jedzenia na nasza cere Dla sosu do spaghetti nad-solone, dodać więcej sosu pomidorowego.

Mycie

Jeśli masz ponad-solone gotowane na parze lub gotowane warzywa, spróbuj płukanie warzyw do usunięcia zasolenia, lub umieścić w garnku z wrzącą wodą przez 30 do 1 minuty. Jeśli jest to woda do gotowania trzeba nadmiernie solone zmienić to na raz. W przypadku korzystania z suszoną rybę, która jest naturalnie słone, usunięcia zasolenia przemywając suszone ryby w bieżącej wodzie przed gotowaniem.

Podczas korzystania z warzyw w puszkach, odcedzić i wyrzucić towarzyszące sok. Puszki są zazwyczaj słone powodu soli jako środka konserwującego. Więc upewnij się, że nie zawierają sok do żywności w celu uniknięcia dodatkową zasolenia. Uważnie czytaj etykiety mieszanek przyprawowych i dodać tylko niewielką ilość określonego zapachowego.

Sól jest konieczne, a na soleniu jest jedną z najczęstszych katastrof gotowania. Zgodnie z ogólną zasadą, „Smaki z soli lub przyprawy czasu, by tchnąć w żywności.”, Więc następnym razem przygotować posiłek, przejdź łatwe zaczynając od małej ilości soli i stopniowo wzrasta aż do osiągnięcia pożądanego smaku ,

I zazwyczaj niedostatecznie kopalni soli kiedy gotować dla siebie, ale kiedy gotować dla innych ludzi, większość czasu skończyć z ponad-solone jedzenie, po prostu śmiesznym części niektóre moje gotowanie. Jeśli masz jakieś wskazówki dla przezwyciężenia kuchnię japonki jak ponad-solenie lub nadmiernie przypraw, I i innych, na pewno chciałbym je usłyszeć.

Znajdź jakości ryb Baker w Smart Kitchen. Internetowy lokalizacja dla jakości naczynia, sztućce, urządzenia i związanej z naczyniami. Wysokiej jakości produkty w rozsądnych cenach z gwarantowanej satysfakcji klienta. Specjalizująca się w Clay Bakers [http://claybakerstore.com/].

Maria Antoniet Fornillos

Artykuł dzięki: